Arabcamera

Alles wat u moet weten over Arabische films

Arabische films op Netflix

Netflix heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot grootste streamingdienst van de wereld.

Dit komt mede door de enorme hoeveelheid films en series die door Netflix wordt aangeboden. Er is ook een mooi aanbod van Arabische films. 

Netflix is dé manier om thuis films te bekijken. Je hoeft niet meer de deur uit om je favoriete serie of film te bekijken en je hoeft ook niks meer te downloaden.

freestocks-11SgH7U6TmI-unsplash
charles-deluvio-jtmwD4i4v1U-unsplash
thibault-penin-aY3KgDPBVA4-unsplash

Hoe werkt Netflix?

Het is heel simpel, het enige wat jij hoeft te doen is een account aan te maken en een abonnement te nemen op Netflix.

Dit houdt in dat je maandelijks een bedrag betaald en dan onbeperkt gebruik kan maken van de diensten van Netflix. 

Je kunt meerdere series tegelijk kijken of een film stop zetten en een andere selecteren. Je kunt alles doen vanaf je eigen bank of luie stoel, wat wil je nog meer?

Vindt u deze pagina leuk?

Lees dan snel alles over het Arabisch film festival in Berlijn!

Arabisch aanbod op Netflix

Netflix heeft een mooie selectie aan Arabische films.

Als jij een liefhebber bent van dit type film, dan ben je bij Netflix aan het juiste adres. We kunnen onderscheid maken tussen deze films aan de hand van het land van herkomst. 

Zo zijn er films uit Irak, Jordanië, Israel en Iran met elk hun eigen topfilms. Naast dit brede aanbod is er sinds kort ook een Arabische serie beschikbaar op Netflix.

glenn-carstens-peters-EOQhsfFBhRk-unsplash
charles-deluvio-9uS7yhHjSuY-unsplash
thibault-penin-sanZj62Mf-A-unsplash

De eerste Arabische serie op Netflix

De eerste Arabische serie op Netflix is: Jinn. Deze serie gaat over een groep Arabische tieners in Jordanië die te maken krijgen met iets bovennatuurlijks, de zogenaamd djinns.

Per ongeluk nodigen de tieners deze wezens uit in hun wereld, met alle gevolgen van dien. Het is een interessante serie waar geen internationale sterren aan deelnemen. 

De gehele cast bestaat uit lokale acteurs en actrices dus je zult geen bekende gezichten zien, maar wel opkomend talent. En hier blijft het niet bij. 

Er wordt namelijk ook gewerkt aan een high schooldrama, met een volledig vrouwelijke cast en crew. Er is dus genoeg om naar uit te kijken als het gaat om series van Arabische makelij.